Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Belangrijke update

We willen je graag op de hoogte stellen van een belangrijke verandering bij Dutch Plugins en Mediative. Als toonaangevende leverancier van KVK Handelsregister WordPress-plugins, zoals Gravity Forms Bedrijven en Contact Form 7 Bedrijven, introduceren we een nieuwe naam en website om onze diensten verder te optimaliseren.

Dutch Plugins: Onze nieuwe identiteit

Met trots presenteren we Dutch Plugins als onze nieuwe naam. Deze verandering weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie binnen de WordPress-community. Dutch Plugins ontwikkelt Nederlandse data plugins voor WordPress.

Wat betekent dit voor jou?

Alle plugins zijn nu exclusief beschikbaar op onze nieuwe website: www.dutchplugins.nl. Je gebruikersgegevens zijn veilig overgezet naar www.dutchplugins.nl/account, waar je kunt inloggen met je vertrouwde gegevens van de oude website (www.mediative.nl).

Verbeterd licentie- en updatesysteem

We hebben ons licentie- en updatesysteem vernieuwd en verbeterd voor een optimale gebruikerservaring. Alle bestaande licenties en orders zijn overgezet naar het nieuwe platform. Raadpleeg onze documentatie op www.dutchplugins.nl/documentatie voor meer informatie. Bovendien werken we nu met automatische jaarabonnementen, zodat je geen omkijken meer hebt naar het jaarlijks verlengen van de licenties.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aankondigingen over Dutch Plugins en onze WordPress-plugins? Meld je dan aan voor onze updates.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of ondersteuning nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze nieuwe website. We streven ernaar om je nog beter van dienst te zijn met onze vernieuwde identiteit en verbeterde dienstverlening. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.